17 november 2007

Endelig en oppdatering... =)




Ja, etter nesten to måneder i Colombia stod vi på nytt på flyplassen med ferdig pakket baggasje.. Denne gangen skulle vi ikkje like langt som sist, men vi skulle krysse landegrenser.. Vi var nemlig invitert på nasjonal ungdomsleir i Ecuador.. Så mandag 29.oktober satte vi oss på flyet mot Quito. Der ventet Araceli og Pepe på oss.. De skulle først vise oss litt rundt i hovedstaden og noen steder rundt - før vi satte oss i bussen til Santo Domingo - ca 4 timer utenfor Quito..








Vi kom opp på leiren en dag før det skulle begynne, for vi skulle være med å ordne i stand og forberede til 350 ungdommer som skulle ei uke på leir..

(Se på bokstavene bak, vi av alle ble satt til å klippe ut disse. Men, når de var ferdige og hengt opp ble de vel egentlig ikke så ille som vi hadde fryktet.. hehe..)






På leiren møtte vi også kjentsfolk frå campamento.no i Norge i sommer.. Her er Junior, Giovanni og David.. Og seint en kveld satt vi å spiste potetgull, drakk Cola (her finnes ikke pepsi max) og spilte kort.. Akkurat som på leiren i sommer..









Pepe var han som viste oss rundt i Quito, Cayambe, Ibarra og måtte være med oss på markeder.. Han hjalp oss til og med med å bære poser..

















Junior ordner blomster..















Amparito var også med oss en dag på omvisning, da vi besøkte Cayambe og Ibarra.. =) Og så var ho jo med på leiren..


















Meg på vei til Santo Domingo




















Marte på veien til Santo Domingo...
















Her er vi på landsbygda mellom Cayambe og Ibarra, vi kjørte da forbi disse som stod og vaska en gris..




























































































Vi rakk å få oss en stamrestaurant i Quito.. Her sitter Marte og ser drømmende på menyen.. "Hvilken kylling-pizza skal jeg velge...?"



Dette er vanskelig å forklare, men selv om det (som vi sier i Norge) bare drypper litt, stod de på rad å rekke mellom bussen og flyet på flyplassen i Colombia, med paraplyer for at vi ikke skulle bli blaute.. Colombianere er ekstremt redde for regn....


Marte og meg i Quito..

Fruktsalat med is og fløte..

3 kommentarer:

Renate sa...

Det er så gøy å se bilder fra deg!
Savner deg kjempe masse!

Klæm Renate =)

Anonym sa...

Hei. Kjempefine bilder.Sammen med indianerene er du jo lang Stina!!!
Var sikkert morro og treffe igjen kjente fra i sommer. Godt og se litt bilder fra hverdagen din. Er veldig glad i deg! Mamma.

Anonym sa...

Bra bilder! Ho indianerdama med lua ned over øynene er jo fantastisk...