01 november 2007

Ecuador!!

Jau, naa sitter mi her paa ein internettcafe i Ecuador. Vi har vaert her i litt over to dager naa.. Kom hit paa mandagskvelden.. Vi har sett Quito, Cayambe, Ibarra. Og Ecuador er mye roligere enn Colombia.. Er jo ingen folk her foles det som - saa vi er litt spente paa aassen det blir aa komme til Norge - og ikkje minst Vegaarshei.. hehe..
Vi har foreloepig sett litt landsbyer med indianere og slik - og vaert paa markeder her. I dag reiser vi til Santo Domingo - et leirsted utenfor Quito hvor vi skal vaere paa leir i helga.. Vi gleder oss masse, og tror det blir flott - og der er ogsa mellom 25 og 30 grader - saa vi skal ikke fryse..

Andre kvelden ble vi ogsaa sendt aleine fra ei gate ein vei i sentrum - for a komme oss dit vi bor. Det gikk - men vi lo litt av det daa, for det eneste vi visste var adressa.. I tillegg har vi nesten rukket aa bli stamkunder paa en pizzarestaurant her - saa de lo litt av oss der.. =)

Men, ma stikke.. Vi skal prove paa egenhaand aa finne markedet igjen i dag.. =) Vet bare hva det heter.. Men, det gaar nok bra!! Er bare ein stor by, og vi finner alltids tilbake til der vi bor.. =)

3 kommentarer:

Astrid sa...

så morsomt(:
er ecuador så kriminelt som colombia??
gla i dæ!
klem Fra din store lillesøster

Anonym sa...

heisann stina.

Ha eit vidunderleg opphald der nede.
Du er toppen!
Klemmer

Anonym sa...

Hei Stina! Det var "sterke" bilder fra hovedstaden. Og godt at du har det bra. Det er uvirkelig. Her er det fortsatt en fin høst. Gud velsigne deg! Arvid