26 februar 2007

Hva skjer?

Oioi, lenge siden sist oppdatering, det er dårlig.. Men, det har jo skjedd litt av hvert, så e håper e er litt unnskyldt.. :)

Først var det impuls, i Kristiansand 9-11.februar. Det var veldig bra, og utrolig mange gilde folk. Mi var ein liten gjeng, dvs. Andreas, Maria, Marie, Karen og me som sov på Flørenes. Det var ein utrolig koselig plass, har aldri vært der, men e ser for me at det må være endå finere om sommeren au. På lørdagen kom Elisabeth au, heilt frå Gjerstad. Og då blei ho med me te Borgen, og mi overnatta der den neste natta. Det var artig det, der mi kjørte i den røde Berlingoen. Mi havna til og med på tvers i ei snøfond på E-18 i Grimstad, men det gjekk veldig bra bra.. :)

Så var det skule på mandagen, og på tirsdag var det GVUK, men det skulle være ein annerledes GVUK-øvelse, for me skulle komme me teamet mitt frå Borgen, og reklamere litt. Så halv fire var mi 12 stk som satte oss i ein minibuss, og vendte nasa mot heia. Der venta først midda heime hos oss, og hvem var vel ikkje gla for taco istedenfor fiskeboller (som var menyen på Borgen den dagen). Så gjekk turen opp til Høgtun der GVUK sang, teamet sang, og Johannes hadde ein andakt. Håper det blei ein vellykka kveld, og at mange har lyst å begynne på Borgen! Det er absolutt å anbefale! :)


På torsdag fekk e ein ogoskli gild mail, og det var fra Øyvind Slåtta i nmu, der e fekk et vedlegg med søknadspapirer til Colombia. Det har vært spennende å fylle ut disse skjemaene, og e skal sende de innen onsdagen, så det blir veldig spennende. Dere som ber, må gjerne huske på søknaden min i bønn!! Jeg ønsker at Gud skal vise meg hva som er det rette.





Tia gjekk, og på freda skulle mi ein heil gjeng til Andreas, og feire han. Han blei nemli 19 på torsdagen. Då blei det masse styr for å komme sæ heim (ikkje sant Geir?), men det gjekk nå bra te slutt! Det var ein koselig kveld, der mi fekk prøvd oss på blant anna fingermimingsferdigheter..



Hælja flaug forbi, og då mesteparten av søndagen var gått til avslapping, fant e å Helene på at mi ville til Salem. Men då måtte mi gå te byen, for å rekke ein buss osv, for ingen av oss hadde bil. Det er ei utrulig lang, og morsom historie på åssen mi kom oss dit, men mi kom oss omsider frem. Og det var ein koselig kveld, som mi avslutta på Egon i Kristiansand. :)



Så begynte det å snø, og på torsdag snødde det så masse at me fekk fri frå skulen på fredagen, og vinterferien kunne begynne. Mange kom seg ikkje heim den kvelden, for veien til Kristiansand var stengt. Men, omsider trur e alle har kommet seg heim, til ein vel fortjent vinterferie. Noe som var heilt nødvendig, sjølv om vinterferien snart er heilt full av planer allerede.



Og i kveld skal e og Kari til Linda å se på film, det blir veldig koselig!! :)

7 kommentarer:

Kari Haugenes sa...

Hei Stina. artig tur! hehe
Takk for hjelpa me bloggen! Mi har vært efektive i dag... heheh
Klem fra Kari

Stina sa...

Jaja, mi har virkelig fått gjort litt av hvert i da.. Det er jilt me noen sånne dager!! :)
Hehe. Men, mi prekast..

Anonym sa...

javel, stina. det var et fint bilde du hadde funnet fram, og valgt å ha på innlegget.
mi hadde det i hvert fall koselig hos du og på høgtun ;)
men tviler du på kjøreegenskapene mine? var det det du hinta til?

Anonym sa...

Hei på deg=)Tusen takk for hjelpa me bloggen!!Du e go!Lykke til me valgene me Colombia å alt!Kjempegla i deg!!Klem fra meg

Anonym sa...

Etterlyser ein oppdatering=)

Anonym sa...

det va så jillt at e fekk være på den første delen a det du skreiv om..

og geir: om det e nåken kjøreegenskaper ho skal tvile på, så e nok det mine. ein liten piruett på E-18 e jo ingen sak=)

håper du har det bra, stina. E ber for dæ om at Gud skal bruke deg te det som e tenkt.
store klemmer

Stina sa...

Hehe. Til Geir: Det var ikkje dine kjøreegenskaper e tvilte på igrunn, var mine planleggingsegenskaper e prater om.. Du blei liksom kastet hit og dit, fikk dæ ein liten tur til byen,uten at det var nødvendig osv.. Men, du kom dæ heim til slutt..

Til Linda: Takk for det, koselkig at du kommenterer bloggen min.. Mi hadde ein koselig tur te Åmli i da?! hehe.. SKal oppdatere snart. Har bare gått litt i ett nå..

Elisabeth: Det går bra med me. Gleder me masse til i mårra, det blir koselig.. Og håper du har hatt ein gild tur te Molde! :)Og d var jo bare jilt me den piruetten på E-18, det var jo ikkje noe farlig med den, så lenge det ikkje kom så mange andre biler der.. Og du har jo sittet på med me, det er ikkje alltid like trygt det.. hehe.. Mi snakkast!! :)