08 oktober 2007

En ny uke, og nye muligheter!! :)

Igjen er det mandag, og det ser ut som om det er min "oppdateringsdag". Men, det er jo veldig greit! :)

Siden sist har det også skjedd endel.. På tirsdag hadde vi vår første lovsangøvelse, med jentene.. Vi varmet GODT opp, noe de ikkje er vant til.. Vi begynte med å hoppe, sprette og masere hverandre. Og fra det gikk det til hode - skulder - kne og tå.. Det var jo greit nok at det bare er e og Marte som kan teksten, men når det er oss to, som er minst vant til den tynne lufta, kunne det bli rart - men.. og så litt mer vanlige oppvarmingsøvelser for stemmen..

Når vi var varme begynte vi på den ene sangen vi kom igjennom, men det virka som det gikk bedre etterhvert, og vi håper at vi kan finne på noe lurt som får dem til å virkelig høre på de andre, og prøve å synge ein stemme.. :)

Onsdag var det La Vega, og det er alltid like koselig å komme dit.. Vi herja med ungene, og spiste kveldsmat og forberedte speider.. På torsdagen skulle vi hatt speidermøtet, men det blei til at vi reiste heim med gårdsbilen som var der litt tidligere, så speideren blir drøyet til neste torsdag.. Da skal vi ha halvannen time, jeg skal ha andakt, alt skal gå på spansk og med nesten 30 unger.. uichh.. Torsdag fikk vi også herja masse med dem; er så koselig når de kaller oss tante.. :) Og så satt vi, Marte på gulvet, og e på ein liten murkant, med ungene rundt oss.. Og så kommer Yanixa og kaste drops over oss, og ungene stormer til!! hehe..




Fredag gikk til bibel/bønnegruppe med misjonærene, veldig bra! Og deretter gikk dagen til planlegging, venting og et møte om dop osv.. Der var barn fra gården, og foreldrene. Det var spesiellt å se noen av foreldrene. Vi har jo etterhvert blitt kjent med ungene, og hører hva de sier.. Og når man då ser foreldrene, skjønner man i noen tilfeller at det kanskje ikke var så rart at det gikk slik.. Ein liten gutt kom bort til meg og Marte, for han ville så gjerne at vi hilste på mora hans.. Veldig koselig virka ho som, og det er nok mange ganger slik at foreldre ikke ønsker at det skal gå slik, men på grunn av vanskelige leveforhold osv, føler de nok at de ikke har så stort et valg.. Det er jo heller ikke slik her i Norge, med allverdens støtteordninger osv osv..

Lørdagen skulle det være speider, men det blei avlyst (som vi blir ganske så vant til her). Så jeg, Diana og David var aleine heime i huset til David`s foreldre, der vi så film osv frem til ungdomsmøte på kvelden. Det var bra, vi var nok nesten 20 ungdommer og Ingunn og Trond informerte om "Seamos Parces" - fotballskole.. Etter dette gikk turen til John Arne og Oriana, der vi var bedt på taco. Det var utrolig godt, og koselig!!

Søndag var det møte, og etter dette reiste jeg, Diana, David, Ian David og Elkin til David`s foreldre; der vi spiste, så fotballkamp, film osv.. Ein rolig og avslappende dag.. :)
Så i dag begynner ei ny uke, med nye muligheter! Ha det flott alle sammen og kos dere masse!!
På gården......

Fra møtet og grilling...














4 kommentarer:

Renate sa...

Du er så heldig!
Håper du forsatt har det bra!
Veldig gla i dæ :D

Astrid sa...

som jeg sikkert har sagt før så er du så heldig som får denna muligheten!
Jeg skjønner ikkje helit åssen du klarer og tilpasse deg colombianere, så dårlig tålmodighet du har! Neidå :P
stå på videre!
e e veldi gla i dæ<3!
klem Fra din store lillesøster Astrid!

Anonym sa...

Virker som dere har en hel masse å gjøre! Håper det går bra med dere å at dere koser dere masse! utolig koselig å prate m deg på skype her om dagen:) Var middagen din god? hehe!

Lots a love!

-Karoline-

!Dios te bendiga!

Anonym sa...

Hei Stina...
Savner aa vere naboen din, baade paa borgen og hjemme paa heia.
mi maa passe paa at mi faar sett hverandre masse til sommeren, skal du jobbe like my da?

savner deg masse, og syntes du er skikkelig modig!!!

klem og kos fra Guro