20 november 2006

Mye som skjer...



Har vært lenge siden sist oppdatering nå, men endelig strakk tida til for å få skrevet på bloggen... Det har vært mye skole, og så har det skjedd endel ting på fritiden.. Av de tingene som har skjedd kan jeg jo nevne:

Vision:


Møtehælja på Borgen som ble holdt første hælja i November. Det var ei hælj fyllt med møter, konsert, turneringer, seminarer, bibeltimer, kafè, masse sosialt og gøy!! Rett og slett ei fantastisk hælj, som bør gjentaes til neste år!!

Bryllup:

Liksombryllup på Borgen ble holdt 7.november, folk spilte rollene sine, alt fra alkoholisert tigger, til duracell-kanin og Pippi. Vi hadde til og med underholdning, der både Carola og Robbie Williams sang.. Undertegnede selv hadde rollen som Kronprinsesse Mette-Marit, hvis du lurte på det.. Det var en vellyket kveld, som jeg tror alle koste seg og hadde det bra!!





U-hælja:

Så, når det på fredagen var klart for krympefest på Borgen, reiste e heim. For det skulle være ungdomshælj i Gjerstad! Der var det konsert med Happiness på fredag, og Expect på lørdag. Eller var det lovsangsteam fra Staffelds, og Stian(-Magnus) Orlien talte. Og så må mi jo ikkje glømme de fantastiske konfrensiererne, Elisabeth Gryting og Tommy Årseth, kjempebra var det. Ei hælj de bør være stolt av.!! Begynner allerede å få nerver for Firestarter nå.. Som forresten skal holdes 16-18.mars på "Huset"!! :) Så hold av hælja, du vett å du skal då!!

Ellers har vekene gått med lekser, prøver, innleveringer, fremføring av særemne for siste gang, GVUK hver tirsdag, og ellers har e vel hatt litt tid til slutt til å henge med venner..

Nå, denna hælja har mi hatt langhælj, det er digg!! Har hatt fri i dag, og har fri i mårra.. Har vært aleine heime med søstrene i hælja då, for mamma og pappa var til Molde. Så på lørdagen inviterte e på "bollefest", måtte føre Marie`s tradisjon videre.. :) Mi blei eindel folk etterhvert, og e håper folk koste seg..

Og søndag var det tid for Salem. E hadde lenge lovt at denna søndagen skulle e kjøre. Halv fire reiste mi fra Heia, for mi hadde lovt å komme innom å besøke Svanhild, på Ålefjær. Og med min gode retningssats(?!) fant mi frem, etter et par bom.. Veldig koselig. Så når klokka nærma seg halv sju gikk turen til Salem. Geir Johansen talte, og å leve i "overlappen", veldig bra!

Så etterpå gikk turen heimover igjen, med ein ganske så susete sjåfør.. Traktorer og Lastebiler, hva er forskjellen?! - Marte?
Men, mi endte nå trygt opp heime igjen, ca ved midnatt, der det venta ei god seng å sove i..

Resten av frihælja går til jobbing på Otera - Trafikkteknikk..
Allitd godt å ha litt jobb au, spesiellt nå før julehandel å greier.. :)

Hva har du gjort i det siste? Alltid jilt med kommentarer.. ;)

8 kommentarer:

Anonym sa...

...leser for harde livet...eksamen om ei veke... ellers står mye på min egen blogg...

ser ut som om du har masse å holde på me Stina, å d e jo bra!! (farlig å kjede sæ vettu...)
Har nå merka a Firestarter i kalendern (bjynt me sånn datakalender), å håper at d ikkje dukker opp noe i veien før den tid...

Stina sa...

Elisabeth:
Er sånn e au kan føle, spesiellt når e faktisk har masse å holde på med.. Men nå er u-hælja over, det hjelper vel litt?! Jaja, om du skulle finne ut at du har lite å gjør ein gong, er det veldig koselig om du tar ein tur til Borgen.. =)Koselig med søsterbesøk vettu!!

Eirik:
Ja, eksamen er gilde greier.. Ønsker deg lykke til! :) Det er bra du har merka av Firestarter, det er absolutt en viktig ting å få med seg!! :)

Renate sa...

Heia =)
Min blog er nå oppdatert! hehe... Det ser jeg din også var... :D He vel i gronnen fortalt dæ å æ he gjort i d siste!

Jeje... :D Var så dæilig å slippe mandagen denne uka asså! :D

Renate sa...

Men det blir jilt!!

=)

Stina sa...

Hehe, ja jilt er ordet!! ;)
Nå sitter e med den gilde historie-innleveringa.. Hmm.. Må jobbe, mi talast!! :)

Anonym sa...

Heisann, Stina:)Tusen takk for alt det fine du skriver om meg..Du er en super duper jente, og en fantastisk god venn!Du skal vite at e e veldig glad i deg:)

Anonym sa...

Hmm.. he ikkje lest alt d du he skrive, men e skulle jo sende deg ein meld.!
Så håper e at du he det bra der borte på rommet ditt!
klem

Anonym sa...

nå har e fått ny bloggadresse....

bettasplass.blogspot.com

velkommen