06 oktober 2006

Høstferie

Jau, itter oppfordring te å skrive et nytt innlegg bør e vel kanskje gjøre det. Hvis folk i det heile tatt skal gidde å gå inn å sjekke bloggen min ein gong innimellom..

Men, så var det å e skulle skrive om. Har vel ikkje all verdens på hjertet nå, men det er høstferie då! :) Det er digg!! Blir vel min siste høstferie på ei stund?! Men, e skal i alle fall nyte den!

I går var siste dagen på skulen før ferien for oss på Borgen. Så då reiste e til Arendal, itter skulen, for så å hente ein leiebil (siden vår er krasja for tida) og kjøre tilbake til Borgen for å hente baggasje, og passasjerer (Guro, Geir og Elise).

Som du ser er ikkje bilen veldig stor, så mi fekk itter å ha pakka oss godt ned, plass til alt og alle i bilen, og var klar for ferie!! :)

Så gjekk turen ned til byen, for å slippe av Elise, før mi kjørte strake veien heim.

Og i dag har e og Kjersti vært ein tur til Tvedestrand vgs, og hilst på noen av folka frå min gamle klasse!! Veldig koselig. :)

Ellers skal e til Tønsberg i mårra med GVUK, og ellers har e ikkje store planer for ferien, anna enn at e skal ein tur til byen i løpet av veka!

Har du som leser detta noen planer for ferien? (hvis du har ferie då) Svar gjerne i ein kommentar! :)

PS: Legger inn bilder fra diverse ting på ein egen blogg, www.stinasbilder.blogspot.com.

1 kommentar:

VegårshEirik sa...

..høstferie har mi ikkje... derfor kan e ikkje sei noe om program...