11 april 2007

Linda`s Brudekjole!! :)

I dag var e så heldig å få bli med å hente brudekjolen til Linda, og det var ogosklig koselig og spennende.. :) Mi reiste sånn i halv elleve tida, og då bar det avsted til Lillesand.. Der gikk mi først på Kafè, før Linda hadde avtale om å hente kjolen.. Så etter ein times tid gikk vi for å se Linda prøve kjolen, og få den med til Vegårshei..















Linda så ut som i ein drøm,
og ho var heilt fantastisk!! Det var den fineste kjolen ho kunne ha funnet, og det bare stålte av ho når ho fekk den på, ganske så stolt og veldig fin!! Den passa perfekt, og e gleder me te å se ho den dagen ho virkelig er stelt på håret og med sminke, og sammen med Magnus. Då blir det perfekt!!





Linda foran brudekjolene.. :)

Og etter at Linda hadde fått av seg kjolen igjen, og pakka den sammen, fikk e og Marie prøve masse selskapskjoler. Det var kjempegøy, og det var så mange fine kjoler der.
Så her var noen bilder frå det.. Linda`s kjole skal holdes hemli et par-tre måneder til, og så skal mi få se ho på Huset på St.Hans aften!! :) Men, nå henger i alle fall kjolen trygt her på Heia!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stas!!!

Unknown sa...

Så gøy! E gleder meg såå til å se Linda! Men skal sei du og Marie au va fine i selskapskjoler!! Blei d noen av de eller?

Stina sa...

Ja, du må glede dæ masse!! Ho blir kjempeflott!! :) Nei, mi handla ingenting, men mi brukte jo 3 ganger så lang tid som Linda på å prøve kjole då.. Men, det var mange fine der!! :)E og Marie falt mest for dei mi hadde på bildene der mi var hver for oss, dei var like, bare forskjellige farger.. Men, e trur e hadde trunget litt meir sol før e kunne gått med sånn rosa-farge, men..

Anonym sa...

Takk for ein koslig tur Stina!Va kjempegøy å ha dere med!!T lørdag e d faktisk bare ti uker t bryllupet...Snakkes=)

Astrid sa...

jada:)

gleder mæ te du kommer e...!
gleder me te og få russekort!

gleder du dæ te og bli stoppet uannsett hvor du går?hihi!

lykke te då!
klem&kos lillesøster

Astrid sa...

jada:)

gleder mæ te du kommer e...!
gleder me te og få russekort!

gleder du dæ te og bli stoppet uannsett hvor du går?hihi!

lykke te då!
klem&kos lillesøster