10 mars 2007

Du må vakne!!


Hå ska du henn 16-18.mars? Jau, då er det Firestarter, og det unner e alle å reise på!! :) Det blir konge. Seraf - ei gruppe frå Bergen som skal lede lovsangen og ha konsert på lørdagen, Million Dollar - ei gruppe frå Areandalsområdet kommer å skal ha konsert på fredagen. Gjennom heile hælja skal Rune Tobiassen, frå Frikstad, stå for talene. Dette trur e skal bli veldig bra, og håper at akkurat DU kommer!! :)


og årets tema er: "Du må vakne" - det handler om at man må våkne, å se hvor man står i livet, og kanskje man denne hælja kan ta et skritt videre. Det er det vi ønsker, og vi vil starte en brann på Vegårshei, som ikkje skal dø ut!!


"Spre den ilden som Jesus tente!"


Dere som ber, må gjerne be for Firestarter, for forberedelser og for hælja!!


Håper på å se mange der!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra for Firestarter=)=)
Gleder me te e får være me på det. Hurra!

Kari Haugenes sa...

AMEN!

Anonym sa...

D blir sikkert ein kjempebra helj!E kommer=)

Anonym sa...

veldig bra, stina! jeg skal (typisk) jobbe den helga, men du er utrolig flink som er med å arrangerer dette! ;) all ære til deg for d! B-) ,også må du hilse kjentfolk der borte! føler jeg ikke har snakka med en del folk, på ei god stund!

Ber for dere:)

Stina sa...

Betta: Hurra for Firestarter ja, det er bra du gleder deg, det gjør e au!!

Kari:
Amen!

Linda: Godt du kommer, e trur au det blir bra. Og mi prøver å sette meir fokus enn mi har gjort før, så det blir nok bra!

Ellen: Så koselig å høre frå du! Håper du har det bra. Kjipt at du skulle jobbe då, men du må ha det fint på jobben då.. :) All ære til Gud, det er han som får ting til å skje! :) Skal helse te kjentfolk vettu!! Håper på å treffe deg snart igjen, det er lenge siden nå.. Takk for forbønn!! :)

Anonym sa...

amen, brådda!

håper mange branner blir started...